Catering

Restaurantul furnizeaza servicii de catering pentru evenimente speciale si livrare la domiciliu. Este de ajuns sa sunati la numarul de telefon ce apare in meniul de contact si DSCF1011mancarea ajunge in timp real la adresa mentionata. Plata se face la livrare, programul restaurantului fiind intre orele: 10:00-23:00 (luni-vineri) si 10:00-24:00 (sambata-duminica). Livrarea se face pentru o comanda de minim 35 lei.

Oferim:

Livrare la domiciliu si birou in Ploiesti

Livram mancare gatita la domiciliu sau la birou, in Ploiesti. Va rugam sa accesati meniul cu mancare pentru a comanda. Timpul nostru de livrare mediu este de 60-90 de minute, iar in intervalul 12:30-14:30 acesta poate creste in functie de trafic si nivelul de aglomeratie din bucatarie. Pentru a intampina nevoile clientilor nostri care nu vor sa cheltuiasca mult pe masa de pranz, am lansat cateva meniuri destul de accesibile la categoria “Meniul zilei”.

 

Catering – Masa de pranz angajati, meniu zilnic / saptamanal

Oferim servicii catering in Ploiesti si in zonele periferice. Servim mancare gatita in fiecare zi cu contract pentru firme/companii. Contractul de catering se semneaza pentru un numar minim de persoane si meniurile pot varia in functie de componenta acestora si de gramaj. Livram mai nou pe langa masa de pranz si masa de seara.
Contactati-ne in vederea unei oferte.

Catering Evenimente Speciale 

Asiguram mancarea pentru diverse ocazii, mese festive, bufet suedez, aniversari, nunti, botezuri, mese traditionale (masa de Craciun, masa de Paste), evenimente corporate. Mancarea se va livra pe platouri de unica folosinta, inox sau de ceramica pentru antreuri, canapes, finger food, tartine si alte preparate reci; iar in cazul in care este vorba de bufet cald mancarea se va livra in chafing dish-uri. Este important de mentionat ca noi gatim preparate culinare romanesti; cat si din bucataria internationala. Multe fotografii de la evenimentele pe care le-am facut le puteti gasi pe pagina noastra de Facebook si in sectiunea de “Evenimente speciale”.