Restaurantul Nabucco Pub&Grill din Ploiesti – un local de exceptie

IMG_20140802_114755Restaurant este situat in Cartierul Albert si se muleaza pe gusturile oricarui client. Va pune la dispozitie o terasa in aer liber, o terasa acoperita, restaurant, pub si doua saloane de nunti. Mancarea delicioasa si preturile foarte accesibile fac din Nabucco o locatie intotdeauna potrivita, indiferent de ocazie.

Este una dintre cele mai noi locatii destinate organizarii de evenimente din Ploiesti. Accesul este extrem de facil iar locatia dispune de locuri de parcare pazite. Toate cele trei sectiuni ale restaurantului Nabucco, respectiv salile destinate evenimentelor dar si pub-ul, au acces separat, evenimentele putandu-se derula distinct. Cele doua sali pentru evenimente au capacitate flexibila, putand gazdui de la petreceri private, restranse si pana la aniversari, botezuri, nunti sau evenimente corporate.
Cu o echipa tanara si entuziasta, aducem o abordare noua in ceea ce priveste realizarea de evenimente si incercam sa personalizam momente unice din viata dumneavoastra. Atmosfera calda, confortabila, implicarea si pasiunea de care dam dovada sunt atuurile noastre si transforma o simpla petrecere intr-un eveniment adevarat.
 

Saloane evenimente speciale

Nabucco va pune la dispozitie doua sali de receptie adaptate oricarui tip de eveniment. Salonul ELEGANCE, cu o  suprafata de 300 mp, asigura o capacitate de pana la 200 persoane fiind recomandat astfel evenimentelor de amploare.  Cu un spatiu generos, ring de dans si sistem centralizat de aer conditionat, salonul raspunde fericit tuturor exigentelor. In plus, salonul va asigura si decoratiunile indispensabile oricarui eveniment de bun-gust, scaunele fiind decorate cu huse elegante de brocard ivoire, punand astfel in valoare locatia.

Salonul SELECT asigura o capacitate de pana la 100 persoane amenajat in nuante de auriu si ivoire cu decoratiuni de lux.

Daca sunteti in cautarea unui loc care sa va ofere intimitate si confort pentru organizarea unui eveniment restrans, a unei aniversari sau a unei petreceri cu prieteni foarte apropiati, salonul CLASIC cu o capacitate de 50 de locuri este alegerea perfecta.
 

Catering

Restaurantul furnizeaza servicii de catering pentru evenimente speciale si livrare la domiciliu. Este de ajuns sa sunati la numarul de telefon ce apare in meniul de contact si mancarea ajunge in timp real la adresa mentionata. Plata se face la livrare, programul restaurantului fiind intre orele: 10:00-23:00 (luni-vineri) si 10:00-24:00 (sambata-duminica). Livrarea se face pentru o comanda de minim 35 lei.

Oferim:

Livrare la domiciliu si birou in Ploiesti

Catering – Masa de pranz angajati, meniu zilnic / saptamanal

Catering Evenimente Speciale 

Meniu business

Accesati categoria meniu business choice si veti regasi momentan “Meniul zilei”. Pretul este accesibil si paleta de preparate destul de variata. Meniul este acelasi in fiecare zi, dar sunt patru variante pentru a alege, in functie de preferinte.

Livrarea se face la adresa mentionata, in timp util. Meniul cu specific romanesc, dar si international este natural, sanatos si in ultimul rand copios, asigurang portia de care aveti nevoie.

Misiunea noastra

“Oferim preparate si servicii de inalta calitate pentru a indeplini necesitatile clientilor nostri, respectiv viziunea restaurantului nostru”.

Mancare foarte sanatoasa si gustoasa.

Portii copioase.

Ne perfectionam permanent in functie de cerintele clientilor si oferim servicii si produse de inalta calitate.

Ospatari amabili si onesti.