Despre meniu

Vă invităm să savuraţi o masă delicioasă şi să vă îngăduiţi câteva clipe de răgaz la Restaurantul Nabucco Pub & Grill. Aici puteti gusta o varietate de mancaruri, la un pret destul de accesibil. “Meniu zilei” este acelasi in fiecare zi, insa puteti alege dintre 4 variante.

Este locul ideal unde te poti relaxa impreuna cu prietenii si poti savura o masa copioasa. In curand vom customiza si meniul business, destinat pentru clientii care vor sa comande un meniu personalizat la un pret special.

 

Promotii

Vă aşteaptăm să ne treceţi pragul indiferent de ocazia pe care doriţi să o sărbătoriţi și să beneficiaţi de o reducere substantiala. Puteti accesa bara de meniu pentru a afla mai multe detalii privind produsele servite sau suna la numarul de contact pentru a afla mai multe detalii. De asemenea, in functie de volumul comandat si de fidelitatea clientelei promotiile pot fi destul de considerabile si sunt valabile atat pentru locatie cat si pentru livrari. Astfel: pentru clientii care vin des aici vom acorda:

– carduri de fidelitate personalizate cu discount-uri cuprinse intre 10% si 20%;

–  meniu special creat de 8 martie – 100 lei/persoana si program artistic ce incepe de la 18:00.

Va uram pofta buna!