Saloane de evenimente

Nabucco va pune la dispozitie trei sali de receptie adaptate oricarui tip de eveniment:

Salonul ELEGANCE asigura o capacitate de pana la 200 persoane fiind recomandat astfel evenimentelor de amploare.  Cu un spatiu generos, ring de dans si sistem centralizat de aer conditionat, salonul raspunde fericit tuturor exigentelor. In plus, salonul va asigura si decoratiunile indispensabile oricarui eveniment de bun-gust, scaunele fiind decorate cu huse elegante de brocard ivoire.

Salonul SELECT asigura o capacitate de pana la 100 persoane amenajat in nuante de argintiu si ivoire cu decoratiuni de lux este locul ideal pentru a gazdui o nunta in stil elegant si inedit. Este decorat in stil clasic si cu bun gust.

Daca sunteti in cautarea unui loc care sa va ofere intimitate si confort pentru organizarea unui eveniment restrans, a unei aniversari sau a unei petreceri cu prieteni foarte apropiati, Salonul CLASIC cu o capacitate de 50 de locuri este alegerea perfecta.

Restaurantul Nabucco va ofera o gama variata de meniuri pentru aniversari, evenimente speciale si evenimente corporate cu preturi incepand de la 50 lei / persoana. Pentru o oferta personalizata ne puteti contacta la telefon sau adresa de e-mail mentionate in pagina de contact.